Sieraden en Accesoires

Boetiek 44 Dameskleding & Accessoires, Schilderijen, Reproducties, Ansichtkaarten, Wrakkenkaart Terschelling

“Juwellery is a girls best friend”. De juiste sieraden kunnen je outfit helemaal áfmaken. Het is zonde om dat te laten liggen. Lees in dit blog tips van Barbera Schot, want met sieraden ga je stralen!

Een paar tips helpen je om een keuze te maken, zodat je niet ‘ s ochtends voor het dilemma staat. Combineren van sieraden en kleding lijkt moeilijker dan het in werkelijkheid is.

Bepaal eerst de kleur van je outfit.

  • Lichtblauw kleurt mooi met zilver
  • Goud past weer goed bij een groene outfit, want goud laat een groene kleur mooi uitkomen.
  • Zilver is koel en goud warm
  • Heel veel klein kralen geven een ‘superdeluxe’ uitstraling.
  • Hout, glas, zand, leer, kurk…je vindt steeds meer natuurlijke materialen die eigenlijk overal goed bij passen.

Daarnaast zijn er in Boetiek 44 ook veel kleurrijke sieraden, een must in de zomer. Kleurrijke sieraden zijn hot!

Sieraden mogen niet ontbreken in jouw collectie en in je look. Met sieraden en accesoires maak je je look helemaal áf. Welke merken kun je bij ons vinden? Je kunt bij ons sieraden vinden van oa ✨Return to Sender, ✨Biba en ✨Beach Bumb. Laat je adviseren in de winkel over wat bij jouw look het beste staat.

✨Return to Sender✨

Stoer of elegant, minimalistisch of uitgesproken, vrouwelijk of etnisch; de dames armbanden van Return to Sender zijn een mooie aanvulling op elke stijl. En nee, niet alleen voor een feestje. Sieraden maken een outfit af in elke situatie, dus ook op het werk, op een verjaardag, of zomaar een dag. Ook als cadeau zijn ze ontzettend leuk. Kies de kleur armband die je bij de jarige vindt passen.

Met de verkoop van ✨ Return to Sender✨ maak je niet alleen jezelf blij maar ook de maakster. Ze zijn niet alleen fair-trade, vrouwen in arme landen hebben een toekomst dankzij deze sieraden. Je geeft jezelf of een ander een prachtig cadeau en daarmee heeft de maakster een betere toekomst. “ something for you means something for her”

✨Biba✨trendy sieraden

Ben je op zoek naar stoere, stijlvolle én hippe sieraden? Zoek je iets om mee te stralen? Biba verrast elk seizoen met stoere kleurrijke sieraden en accessoires. Boetiek 44 heeft een ruime keus aan oorbellen en armbanden; modebewust en trendy. Creëer de stijl die perfect aansluit bij jezelf. Door de grote keuze is er voor iedereen iets te vinden. Biba is “ a piece of happyness”.

✨Beach Bumb ✨

Beach Bumb, een persoonlijk sieraad. Herinneringen gevangen in een persoonlijk sieraad om altijd bij je te dragen. Met bijv. zand van het strand van Terschelling, gevangen in een kraal. ‘‘ Draag een vleugje vrijheid ”

Accessoires en Sieraden Bestellen

Heb je op onze site of socials iets gezien dat je graag wilt hebben? Bestel dan meteen via WhatsApp. Kijk ook eens bij onze kledingmerken en de unieke reproducties van aquarellen.

Dit vind je ook leuk

[instagram-feed]
error: deze afbeelding is beschermd