Over ons: vader en dochter, Frans en Barbera Schot.

“De winkel is geboren uit liefde en passie voor het eiland. De rust die zoveel mensen zoeken op het eiland kun je terugvinden in de prachtige aquarellen van mijn vader. Lucht, licht en ruimte zijn goed verwoord in het werk. Zowel optisch als technisch ontbreekt er weinig of geen water in zijn werk. De schilderingen en aquarellen zijn heel herkenbaar, het werk ademt het eiland. De ansichtkaarten en reproducties van dit mooie werk zijn te koop in de winkel.

Naast liefde voor het eiland heb ik nog een grote hobby en dat is kleding. Ik ben dol op kleur, op het materiaal, de verschillende stoffen en het verhaal achter het merk. “

Sinds 2021 : Boetiek 44

Voorheen hadden mijn vader en ik Galerie Oosterburen. Na 10 jaar fantaseren heb ik de sprong gewaagd, en ben naast de galerie deze boetiek begonnen. De combinatie van onze werken met kleding en accessoires is inmiddels al 8 jaar een perfecte combinatie. De collectie dameskleding bestaat uit met zorg uitgekozen merken die kwaliteit die duurzaamheid voorop stellen. Allen voorzien van fijne stoffen en materialen met een luxe uitstraling. Ik ben altijd op zoek  naar betaalbare mode met een sportief romantisch en stoer uiterlijk en een Bohémian touch “ een eiland uitstraling “.

Ben je nieuwsgierig? Wees welkom in Midsland, aan Oosterburen 44.

Tip! neem ook een kijkje op Instagram en Facebook en volg de winkel.

Liefs, Barbera “

[instagram-feed]
error: deze afbeelding is beschermd